ONZE PRODUCTEN

Mary Cohr

Mary Cohr biedt een groot aantal professionele cosmetica producten, niet alleen voor het gelaat maar ook voor het lichaam, de zon en zelfs voor mannen.

Afgestemd op het huidtype en de daarbij behorende behoeftes van de huid, kan uitstekende cosmetica de huid precies geven wat ze nodig heeft.

Als de huid optimaal verzorgd en effectief tegen negatieve invloeden beschermd is, komt de huid van binnen en buiten in balans en straalt ze opnieuw.

Promo's en nieuwigheden.


Isadora

Isadora is een zweeds succesverhaal omwille van de gunstige prijzen en toch de hoogste topkwaliteit.

De fijne ruwe materialen die gebruikt zijn maken het onnodig om parfum toe te voegen aan hun producten. De producten van Isadora zijn parfum- en aromavrij en klinisch getest, dit om allergische reacties en irritaties te vermijden.

Isadora is actief in meer dan 40 landen en staat bekend om zijn voortdurende innovatie en nieuwe trends. Elke 2 maanden brengt Isadora een reeks nieuwe kleuren uit.

John van G

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering.

Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogschaduw, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past.


Bronnley

Bronnley gaat vandaag de dag nog steeds verder met het produceren van zepen, toiletartikelen en aroma's op traditionele methodes en recepten in hun bedrijf in Groot-Brittanië.

Vital anti-spataderschoenen

Copyright©2013. All rights reserved.