Mary Cohr CatioLift

Mary Cohr ontwikkelt schoonheids- en verzorgingsproducten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.

Mary Cohr doet dit zonder G.G.O (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten.

ONZE CATIO-LIFT BEHANDELING

”Revolutionair verjongend effect” door spierstimulatie

Met de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het gezicht tekenen van veroudering te vertonen. In plaats van de structuur van de huid te behandelen, zoals de meeste liftingbehandelingen doen, heeft CatioLift een dieptewerking en stimuleert de spieren van het gezicht. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht. De gelaatstrekken zijn spectaculair gelift en het gelaatscontour tekent zich scherper af.

Onmiddellijk ’lifting-effect’ meteen na de eerste behandeling

Doe meteen na afloop van de CatioLift behandeling de spiegeltest op een gezichtshelft. U zult het verschil zien! Uw gelaatstrekken zijn gelift, rimpeltjes en lijntjes zijn zichtbaar vervaagd, uw hals is aangespannen en uw gezicht ziet er jonger uit.De CatioLift behandeling, aanbevolen als kuur van drie behandelingen, brengt een spectaculair lifting-effect teweeg en maakt het gezicht zichtbaar jeugdiger´┐Ż U ziet er 10 jaar jonger uit!


De behandeling gebeurt in drie fases :

Fase 1 : Afvalstoffen afvoeren

De schoonheidsspecialiste voert een lymfedrainage stimulerende behandeling uit die de vitale huidfuncties activeert, de weefsels ontgift en zuurstof toevoert naar de huid. Het gezicht krijgt meer uitstraling.

Fase 2 : Spierstimulatie

Als een passieve gymnastiek laat de spierstimulatie de gelaatsspieren "werken" om de huid weer steviger en veerkrachtger te maken. Dit heeft een lifting-effect op de gelaatstrekken.

Fase 3 : Lifting massage

Ter afsluiting van de behandeling voert de schoonheidsspecialiste een massage uit om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen, om het lifting effect nog langer te laten duren.

Terug

Copyright©2013. All rights reserved.